Ma t/m Za: 9:00 tot 21:00

Doeltreffend webdesign door professionals

Websites gemaakt door Webframer

Magic IO

Het doel van de website is om klanten de boxes met benodigde aansluitingen te kunnen laten bestellen. De klant kan vervolgens de zogeheten “Frontplate” customizen door bijvoorbeeld een logo of tekst op te plaatsen. Dit zie je in de afbeelding rechts.

Whitez

Het doel van de website is om de bezoeker zoveel mogelijk te informeren over de producten die Whitez verkoopt. De website moet de bezoeker uiteindelijk ook overhalen deze te kopen.

VR Stream

Het doel van de website is om klanten te informeren over de diensten van VR Stream. De website moet ook nieuwe klanten aanzetten tot het aanvragen van een offerte.

Maison Noir

Het doel van de website is om de kleding van Maison Noir te verkopen. Tijdens dit proces moet de klant ook genoeg worden geïnformeerd over de doelen van Maison Noir.

Van 8 Naar Grotius

Het doel van de website is om groep 8 leerlingen te informeren over de school. Op de website wordt ook de Grotius Dromenshow uitgezonden. Een show om groep 8 leerlingen naar de school te trekken.

VR Events

Het doel van de website is om klanten te informeren over de diensten van VR Events. Daarnaast moet het ook mogelijk zijn om spullen te huren via de website.

Portal Imagination AV

Het doel van het platform is om het voor zakelijke klanten van Imagination AV het een stuk gemakkelijker te maken om producten in te kopen. Prijzen worden pas zichtbaar als je een geverifieerd account hebt.

Bas Baelde

Het doel van de website is om bezoekers te laten zien wat Bas in huis heeft. Ook geeft de website een sfeer impressie van een avond met Bas Baelde.

Imagination AV

Het doel van de website is om potentiële klanten de mogelijkheden te laten zien die Imagination AV bied, maar ook het laten zien van de projecten die Imagination AV heeft gehad.

Van der Linde Mode & Lingerie

Het doel van de website is om klanten te informeren over de openingstijden, vestigingen en merken van Van der Linde Mode & Lingerie.

Kiko Fotografie

Het doel van de website is om mensen die geïnteresseerd zijn in een fotoshoot te informeren en overtuigen om foto’s door Kiko Fotografie te laten maken.

Klaar om te starten?

Gratis advies over uw nieuwe website of ontdek fouten in uw huidige website.