Waarom kiezen voor een maandelijkse website?

Kiezen voor een maandelijkse website

Je vraagt je misschien af waarom je zou kiezen voor een maandelijkse website. De keuze is vrij simpel te maken. Als startende ondernemer heb je misschien geen groot startkapitaal om direct te investeren in een op maat gemaakte website. Om deze reden zou je kunnen kiezen voor een maandelijkse website. Je betaald een vast bedrag voor een totaal pakket zonder enige extra kosten.

Je ontvangt een totaalpakket

Bij Webframer ontvang je voor het vaste maandelijkse bedrag van €59,- alles wat je nodig hebt om een goede online start te maken. Het pakket bevat: een converterend template, gratis .NL domeinnaam, webhosting, professioneel advies, 3 e-mailadressen, beveiligde website, WordPress CMS, Onderhoud & Beheer en een gratis WordPress cursus. Bij een website die je op maat laat maken komen meestal nog extra maandelijkse kosten kijken bovenop het eenmalige bedrag. Dit maakt een maandelijkse website daarom vele malen voordeliger.

Converterende templates

De Webframer templates zijn ontworpen om te converteren. Die betekend dat je meer resultaat behaald uit elke bezoeker. Een converterende website is erg belangrijk, want aan een niet converterende website heb je niks.

WordPress cursus

Bij een maandelijkse website bij Webframer ontvang je een gratis WordPress cursus. In deze cursus leer je exact hoe je je eigen website kunt aanpassen, maar ook hoe je je e-mailadressen kunt inloggen. Dit is erg handig, omdat je zo op je eigen tempo teksten kunt aanpassen, maar ook je eigen e-mailadressen kunt inloggen op de gewenste apparaten.

Super snelle hosting

De maandelijkse websites van Webframer worden gehost op de beste WordPress hosting. Dit maakt je website super snel. Dit is ook erg belangrijk voor een goed converterende website. De bezoeker zal snel afhaken als de website te traag is.

Beveiligde website

Onze maandelijkse websites zijn goed beveiligd. Dit zorgt niet alleen voor een veilige ervaring voor de bezoeker van je website, maar dit zorgt er ook voor dat hackers geen toegang kunnen krijgen tot je website. Dit voorkomt het plaatsen van malware door hackers.

Conclusie

Er zijn genoeg reden voor het kiezen van een maandelijkse website, maar er zijn ook nadelen. Kies voor een maandelijkse website als je geen groot start budget hebt, maar wel een professionele website wilt. Wil je meer keuze over het ontwerp van je eigen website? Kies dan voor een website op maat.

Inhoud

Waarom kiezen voor een maandelijkse website?